U rezidenciju "Villa Karda" unijeli smo dašak tradicionalnog mediterana, kombinirajući ga sa modernim elementima, tako da je poseban i ugođaj svakom gostu zajamčen. Cilj nam je stvoriti stalnu klijentelu, koja će se upravo radi profesionalnog pristupa i sigurnosti, vraćati u našu Villu.

Darko Karda, direktor

Villa Karda smještena je na optimalnoj lokaciji, Poreč se ubraja u top destinacije u Hrvatskoj. Svega 200-tinjak metara udaljene su prekrasne plaže, sa pogledom na grad Poreč. Zaboravite na auto, centar grada udaljen je 5 minuta hodanja, kao i svi važniji "punktovi" kojima Poreč raspolaže.

Sobe su moderno opremljene, kvalitetnim i moderno dizajniranim namještajem, opremljene LCD televizijskim prijemnicima, WI-FI inernet pristupom za optimalnu mobilnost i dostupnost. Sve sobe uređene su jednakim bež tonovima u kombinaciji sa smeđim namještajem, sadrže dnevni boravak, kuhinju sa blagavaonom, aparat za kavu, kupatilo, spavaću sobu također sa LCD televizijskim prijemnikom, minibar i sef za čuvanje stvari. Na krovu hotela nalazi se velika terasa sa pogledom na grad Poreč i starogradsku jezgru, koja je svim gostima na slobodnom raspolaganju.

Na usluzi Vam stoji profesionalno i ljubazno osoblje, kako biste odmor proveli u optimalnom ambijentu!

Otkrijte ovu oazu mira u samom centru grada...
Moderna akomodacija

Boravkom u rezidenciji "Villa Karda" doživjet ćete maksimalno opuštanje i odmor kakav ste mogli poželjeti.

Top usluga

Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu usluge u svrhu zadovoljstva naših gostiju.

Dodatne pogodnosti

Otkrijte pogodnosti koje Istra nudi, a ima ih mnogo.

Mobilnost

Nudimo prijevoz do zračne luke i drugih destinacija, kao i najam vozila za izlete u vlastitom aranžmanu.

Provedite kvalitetan odmor

Osim standardnih usluga koje nudimo našim gostima, prilagodili smo se svim potrebama za što optimalniji odmor, stoga nudimo također:

  • Sobe posebno za osobe nepušače
  • Sobe prilagođene osobama koje pate od alergijskih poteškoća
  • Nudimo također i skladište za raznu prtljagu
  • Besplatno privatno parkiralište u okviru smještaja

Kontinuirano radimo na usavršavanju i postizanju maksimalno optimizirane usluge, usmjerene prema svakom gostu individualno, stoga važnost dajemo svakom našem gostu, dajući svakom pojedincu VIP tretman..